Joost Massee

Op de golfbaan kom ik tot rust

Over Joost

Ik voel me heerlijk als ik op de golfbaan een balletje mag slaan. Vroeg in de ochtend, als de dauw nog op de blaadjes zit, kom ik hier tot rust. Daarnaast ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden en op het hockeyveld als supporter van mijn kinderen.

Ik werk graag samen met anderen en ben na mijn studie Nederlands recht sinds eind jaren ’90 actief in de WOZ en gemeentelijke heffingen.

In deze ruim 20 jaar heb ik mij mogen bezighouden met veel gebieden binnen de lokale overheid, zowel op het terrein van heffing en invordering, WOZ-taxaties, bezwaar- en  beroepsprocedures, maar ook op het gebied van proces- en verandermanagement. Ook ben ik als teammanager en coördinator bij diverse gemeenten werkzaam geweest.

De WOZ is leuk! Het doceren in de WOZ is misschien nog wel leuker. Mensen enthousiast maken is boeiend en voor mijzelf als docent ook leerzaam. De interactie binnen een groep cursisten is voor mij heel belangrijk. Graag ga ik de discussie aan over uiteenlopende onderwerpen en ontwikkelingen binnen dit mooie vakgebied !

Details
  • Actief in de WOZ sinds 1995
  • WOZ docent
  • Jurist
E-mail Joost