Henk Balke

Met veel enthousiasme zet ik me in binnen de WOZ

Over Henk

Gebouwen, vastgoed, en de WOZ vormen een belangrijke rode draad in mijn leven. Ik houd van bouwkunst en architectuur. Al sinds mijn schooltijd ben ik bezig met de schoonheid van gebouwen en met de geschiedenis van de bouwkunst. Als we op vakantie gaan bezoeken we de mooiste steden, de prachtigste gebouwen, de bekendste musea. Én, op vakantie gaat dan ook altijd een tekenpotlood en tekenpapier in de koffer mee en probeer ik tijd en gelegenheid te vinden om dat wat ik zie, op papier vast te leggen. Ik wilde vroeger al striptekenaar worden en sinds kort volg ik weer een teken- en schildercursus en voel ik nog steeds dezelfde passie als vroeger.

Sinds 1995 werk ik in de WOZ. Een groot deel van mijn carrière heb ik doorgebracht bij de gemeente Amsterdam. Eerst als taxateur niet-woningen en bijzondere objecten, later ook als teamanager taxaties niet-woningen en teammanager marktanalyse. Nu werk ik bij KONDAR en kijk ik uit naar een fijne tijd en samenwerking met al mijn nieuwe KONDAR-collega’s.

Nog steeds voel ik me elke dag weer uitgedaagd om me met veel enthousiasme in te zetten in binnen de WOZ. Het bouwen verandert, de bouwmarkt en de vastgoedmarkt innoveert. Het werk vraagt steeds meer inzicht in de nieuwste ontwikkelingen. Vooral het verduurzamen van ons vastgoed heeft mijn interesse. In mijn werk als taxateur zoek ik naar het antwoord op de vraag wat de waarde van duurzaam vastgoed is. Taxatiewerk wordt steeds specialistischer, en vraagt om gedegen kennis. Mijn opgedane kennis en ervaring zet ik met veel plezier in om organisaties te helpen met de uitvoering van de WOZ.  Ook deel ik kennis graag met de nieuwe talenten en collega’s die bij KONDAR en bij de gemeenten werken. Het delen van kennis zit in me. Ik geef dan ook al jaren met enorm veel plezier WOZ-lessen en -trainingen!

Details
  • Opleidingscoördinator
  • WOZ-specialist sinds 1995
  • Ruime ervaring als WOZ-docent
E-mail Henk