WOZ Trainee
op 23 Nov 2021, 15:54
  • WOZ

Van WOZ-medewerker tot taxateur, de vraag naar deskundig WOZ-personeel neemt toe. Om in te spelen op piekperiodes, wil je bij voorkeur iemand die direct ingezet kan worden en de kennis en expertise snel kan inzetten. SENS opleidingen heeft – als antwoord op de vraag uit de markt een nieuwe dienst ontwikkeld als onderdeel van het expertise-aanbod: de WOZ trainee. Een medewerker die, tijdens een studie bij SENS opleidingen, direct de kennis op de werkvloer kan inzetten.

Voor een periode van één tot drie jaar gaat een gemotiveerde trainee een leertraject aan, waarin het een halve of hele dag per week lessen volgt.: van theoretische kennis tot praktijkoefeningen en het behandelen van casuïstiek. De trainee kan het geleerde vervolgens de rest van de week direct toepassen in de praktijk. Henk Balke, Opleidingscoördinator bij SENS: ‘De volledige opleiding tot WOZ-professional duurt relatief lang. Wanneer je per direct extra ondersteuning in de processen nodig hebt, kan een trainee uitkomst bieden. Je krijgt er een gemotiveerde kracht bij die je voor een langere periode en met betrokkenheid aan je bindt. Naast up-to-date kennis, doet de trainee direct praktijkervaring op waardoor je een gedegen basis legt voor de toekomst.’

‘Samen met de opdrachtgever werven we nieuwe talenten die geschikt en gemotiveerd zijn om een overstap te maken naar de WOZ’, vervolgt Henk. ‘Het traineeship maakt het juist voor personen die een carriereswitch naar deze branche willen maken aantrekkelijker dan wanneer ze eerst de opleiding moeten voltooien. De talenten volgen in eerste instantie, duaal, de basisopleiding WOZ, maar dit kan worden uitgebreid met specialistische opleidingen, bijvoorbeeld op juridisch gebied, gegevenbeheer of taxaties.

Afhankelijk van de wensen kan de trainee in dienst komen van de opdrachtgever, maar detachering vanuit KONDAR is eveneens mogelijk. Naast een arbeidsovereenkomst (voor bepaalde tijd) ontvangt een trainee een studieovereenkomst voor de trainingen en opleiding die in het kader van dit traject gevolgd worden.

Meer weten? Neem contact op met Henk Balke via secretariaat@sensopleidingen.nl of 088-5580500.

Berichten (0)

Er zijn nog geen berichten geplaatst

Voeg een bericht toe